Event: Het Pokémon Go Fest is weer volop aan de gang

Geplaatst: 8 augustus 2023 20:34
Aangepast: 9 augustus 2023 14:17
-

Ook dit jaar vinden er weer een aantal Pokémon Go Fest evenementen plaats. Afgelopen weekend waren er al events in Osaka en Londen en in het weekend van 18 augustus vindt er een plaats in New York.

Naast deze weekend events vindt op 26 en 27 augustus het Pokémon Go Fest Global evenement plaats, waar iedereen dus aan mee kan doen. Dit jaar zal de Pokémon Diancie voor de eerste keer verschijnen in de game. Daarnaast zal mega Rayquaza verschijnen in Raids tijdens dit evenement. Vanaf september gebeurt er ook nog iets speciaals in Pokémon Go. Pokémon die voor het eerst ontdekt zijn in de Paldea regio zullen in de game verschijnen. Dit betekent dat je voortaan Pokémon uit elke regio kunt vinden in Pokémon Go, van Kanto tot Paldea.

Wil je meedoen met het wereldwijde Pokémon Go Fest? Dan moet je 26 en 27 augustus dus vrijhouden in je agenda!

Bron: Pokémon Presents Nintendo

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Pokémon GO

Ontwikkelaar:

Niantic Labs

Uitgever:

Nintendo

Release:

15 juli 2016

Mobile

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord