Grafische modi voor God of War Ragnarök onthuld

Geplaatst:
Aangepast: 3 november 2022 13:30

Sony Santa Monica Studios onthulde onlangs uit welke grafische modi gamers kunnen kiezen in God of War Ragnarök op PS4 en PS5. Net een week voordat de game uitkomt.

De game biedt verschillende grafische modi die gericht zijn op het maximaliseren van de prestaties of de visuele kwaliteit, zodat spelers kunnen kiezen welke ervaring ze verkiezen wanneer ze het opnemen tegen de nieuwe vijanden in God of War Ragnarök. God of War Ragnarök is het vervolg op God of War uit 2018, speelt zich drie jaar na de conclusie van de eerste game af en volgt Kratos en zijn halfgod zoon Atreus terwijl ze Ragnarök, het einde van de wereld in de Noorse mythologie, proberen te voorkomen. Sony Santa Monica Studios heeft verklaard dat de game zal dienen als een afsluiting van het Noorse tijdperk van Kratos' saga, maar heeft verder de details van het verhaal geheim gehouden. De ontwikkelaar heeft onlangs zelfs via Twitter, nadat sommige spelers hun exemplaar van de game vroegtijdig hadden ontvangen, fans gevraagd om geen God of War Ragnarök spoilers te verspreiden tot na de officiële release van de game. Helaas is zijn verzoek niet door iedereen geaccepteerd, want er zijn toch een aantal leaks naar buiten gekomen.

In een andere tweet van Sony Santa Monica Studios kregen gamers een overzicht van de verschillende grafische modi die beschikbaar zijn voor God of War Ragnarok op de PS5, evenals de Pro en standaard modellen van de PS4. Op de PS4 Pro kunnen spelers die bereid zijn om af te zien van wat grafische verfijning voor soepelere actie, kiezen voor een Performance-modus die framerates van 30 FPS of hoger biedt in ruil voor het af en toe terugvallen naar 1080p. De Quality-modus laat de game draaien op hogere resoluties, maar spelers kunnen af en toe dips onder de 30 FPS ervaren. God of War Ragnarök-spelers op de standaard PS4 zullen beperkt zijn tot 1080p met een beoogde framerate van 30 FPS.

God of War: Ragnarök staat op de planning voor 9 november en komt uit voor de PS4 en de PS5.

Bron: Twitter

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot God of War: Ragnarök

Series

God of War

Uitgever

Sony

Reviewscore

Platforms

PlayStation 4, PlayStation 5

Releasewindow

9 november 2022

Ontwikkelaar

Santa Monica Studio

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord