Dave the Diver meer dan één miljoen keer verkocht

-

Het gamejaar 2023 is wederom een indiehit rijker. Dave the Diver heeft de vissersmarkt op zijn stelten gezet en is via Steam meer dan één miljoen keer verkocht.

Dit nieuws werd onthuld via de sociale media kanalen van ontwikkelaar MINTROCKET. Dave the Diver zwom al een tijdje in Early Access rond, maar is sinds kort gearriveerd in de 1.0 wateren. Het mag genieten van een uitzonderlijk positieve receptie - van zowel het casual publiek als de pers. De game wordt vooral vergeleken met Stardew Valley en andere vergelijkbare avontuurlijke simulatiegames. In Dave the Diver duik je overdags de oceanen in om vissen te vangen en in de avond manage je je eigen sushirestaurant. Daarnaast zijn Dave en zijn vrienden bezig met het mysterie rondom de Blue Hole.

Dave the Diver is nu beschikbaar via Steam.

Bron: MINTROCKET
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Dave the Diver

Ontwikkelaar:

MINTROCKET

Uitgever:

NEXON Korea Corporation.

Release:

1 oktober 2022

Reviewscore:

Platforms:

PC
PS4
NSW
PS5
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord