Halo Infinite co-op achievements vrijgegeven

Geplaatst:

De Winter Update voor Halo Infinite komt eraan. 343 Industries heeft via een blogpost de nieuwe achievements die naar de game komen vrijgegeven.

De Winter Update brengt veel nieuwe content naar de first-person shooter. Zo komt Forge naar Halo Infinite, maar kunnen we ook ons opmaken voor campaign co-op en mission replay. De nieuwe achievements staan in teken van het avontuur op Zeta Halo. Zo hebben de meeste missies nieuwe specifieke achievements gekregen. Zo moet je bijvoorbeeld een kill scoren met elk wapen wat beschikbaar is tijdens je gevecht op het luchtschip, genaamd Banished Warship Gbraakon. Je moet ook bepaalde eindbaasgevechten afronden op een speciale manier, zoals een plasmagranaat gebruiken tijdens een gevecht met een zekere martelaar. Natuurlijk zijn er nieuwe achievements te vinden die in het teken staan van co-op. Zo moet je bijvoorbeeld met z'n allen in een voertuig stappen en de wegen onveilig maken.

De volledige lijst met achievements is te vinden in de bronvermelding. Bekijk hier onze review van Halo Infinite's singleplayer campaign.

Halo Infinite coop achievements1

Halo Infinite is nu beschikbaar voor de pc, Xbox Series X|S en Xbox One. De Winter Update is beschikbaar vanaf 8 november.

Bron: 343 Industries
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Halo Infinite

Series

Halo

Uitgever

Microsoft Game Studios

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox One, Xbox Series

Releasewindow

8 december 2021

Ontwikkelaar

343 Industries

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord