Cyberpunk 2077 is 20 miljoen keer verkocht

Geplaatst:

Cyberpunk 2077 eindigt twee weken goede verkoop op PC en consoles met een groot aantal verkochte exemplaren sinds de lancering. Namelijk wel 20 miljoen.

Cyberpunk 2077 is weer populair geworden dankzij een ongelooflijk goed ontvangen anime show op Netflix en mond-tot-mondreclame van fans die een veel minder buggy Night City hebben ontdekt. De reputatie die de game had bij de lancering kennen we allemaal inmiddels wel. De game had een solide basis van RPG-mechanica en gevechten, maar was bijna constant buggy en draaide zeer slecht op last-gen consoles. In de twee jaar sinds Cyberpunk 2077 uitkwam, heeft CD Projekt Red echter hard gewerkt om de game te verbeteren met regelmatige, omvangrijke patches en grafische upgrades voor current-gen consoles. Een van de belangrijkste patches voor de game, Update 1.6, viel samen met de release van de Cyberpunk Edgerunners anime op Netflix en creëerde een perfecte storm van hernieuwde interesse in de franchise. De grote 1.6 update, in combinatie met de anime en een goed getimede 50% korting in meerdere winkels, hebben er allemaal toe bijgedragen dat Cyberpunk 2077 in september explodeerde in populariteit.

Cyberpunk 2077 is inmiddels zo'n 20 miljoen keer verkocht sinds de lancering.

Bron: Twitter

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Cyberpunk 2077

Series

-

Uitgever

CD PROJEKT RED

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Google Stadia, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

10 december 2020

Ontwikkelaar

CD Projekt RED

Gameliner Awards

Best of gamescom 2018

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord