Fall Guys

  • Ontwikkelaar Mediatonic
  • Eerste releasedatum 4 augustus 2020
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch , Xbox Series
  • Genre Party , Battle Royale
  • Gameliner score

Trailer: Street Fighter infiltreert Fall Guys met World Warriors

Er is weer eens een nieuwe update gebracht naar Fall Guys. Deze World Warriors update brengt tijdelijk een aantal Street Fighter personages naar de game.

Als je wat vechtlust nodig hebt om de parcoursen van Fall Guys te bestieren, dan heeft ontwikkelaar MediaTonic de juiste remedie voor je in petto. Met het World Warriors evenement worden namelijk drie prominente Street Fighter personages naar de bonengame gebracht. Trek een outfit van Ryu, Cammy of Akuma aan en kijk hoe je het ervan afbrengt. Naast de kostuums van dit drietal zijn er ook een aantal gerelateerde goodies aan de kleurrijke game toegevoegd. Wees er wel snel bij, want het evenement is slechts van korte duur.

Het derde seizoen van Fall Guys is speelbaar op pc. World Warriors is beschikbaar van 26 tot en met 30 november.

BRON Devolver Digital

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?