Arma 4 laat nog jaren op zich wachten

-

Het heeft even geduurd voordat er meer duidelijkheid werd verschaft over wanneer we Arma 4 kunnen verwachten. Ontwikkelaar Bohemia Interactive heeft namelijk een releasewindow bekendgemaakt voor het nieuwste deel in de franchise.

De doorgewinterde Arma-fan heeft er lang op moeten wachten en eindelijk heeft Bohemia Interactive iets van duidelijkheid gebracht voor wat betreft de releasedatum van Arma 4. Dat is op zich fijn natuurlijk, maar het nadeel is dat de game nog erg lang op zich laat wachten. In een zeer korte teaser op X geeft de Tsjechische ontwikkelaar aan dat de game pas ergens in 2027 gaat verschijnen. Even voor de beeldvorming: tegen die tijd hebben we waarschijnlijk al talloze uren Grand Theft Auto 6 gespeeld. Enkele fans grapten al dat we nog eerder de Derde Wereldoorlog krijgen dan dat we met Arma 4 aan de slag kunnen.

Arma 4 verschijnt dus ergens in 2027 voor pc.

Bron: Bohemian Interactive
Patrick Lamers Mede-eigenaar en Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord