Battlefield 2042

  • Ontwikkelaar EA DICE
  • Eerste releasedatum 19 november 2021
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

Downloadnieuws: Battlefield 2042 komt naar Xbox Games Pass

Battlefield 2042 komt binnenkort naar Xbox Games Pass Ultimate. Dat kondigde EA aan in een Development Update van de game.

Nu seizoen 2 van Battlefield 2042, Master of Arms, zijn einde nadert heeft EA onthuld wat de plannen zijn voor seizoen drie van de first-person shooter. Zo komt de game in seizoen 3 uit op Xbox Games Pass Ultimate en EA Play. Daarnaast vinden er in december ook free trials plaats op Steam (1 december tot 5 december), PlayStation (16 december tot 23 december) en Xbox (1 december tot 4 december). Naast de game trials en uitgave op Game Pass Ultimate kondigt EA ook nieuwe updates aan voor Battlefield 2042. Zo komt er in het derde seizoen een nieuwe map naar de game en krijgen de maps Manifest and Breakaway een rework. Er komen ook nieuwe wapens naar Battlefield 2042 en wapens die terugkeren. Het gaat hierbij om de XM8 uit Battlefield Bad Company 2 en de A-91 uit Battlefield 3. Later in het seizoen komen er nog meer wapens uit, maar wat die gaan zijn is nog niet bekend. Als laatste kondigde EA aan dat de Specialists rework, die het classes-systeem herintroduceert in Battlefield 2042, ergens begin 2023 gaat uitkomen. Een video met een overzicht van alle plannen voor seizoen drie is hieronder te bekijken.

Battlefield 2042 is nu beschikbaar op de pc, Xbox Series, Xbox One en de PlayStation 4/5. Lees hier Rudy's Battlefield 2042 review.

BRON EA

Over auteur Jolien Mauritsz

Jolien Mauritsz Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?