Gerucht: Overwatch 2 krijgt een Battle Pass-systeem

Geplaatst:

Overwatch 2 zou zomaar eens een Battle Pass-systeem kunnen ontvangen. Een conceptuele afbeelding van de game toont de aanwezigheid van de pas in het hoofdmenu.

De aankondiging van Overwatch 2 leidde aanvankelijk tot wat vragen aan de kant van de fans. Hoe zou dit tweede deel zich differentiëren van de eerste game in de populaire franchise? Beetje bij beetje kwam er meer informatie over de veranderingen vrij. Overwatch 2 PVP wordt 5V5 en de bekende Overwatch-helden krijgen aanpassingen. Een conceptuele afbeelding van de game die recentelijk door Jayson Kirby - een oud-UI-artiest bij Blizzard - naar buiten is gebracht, doet nu echter vermoeden dat er ook een Battle Pass-systeem voor de game op de planning staat. In de afbeelding zien we onder andere het hoofdmenu. Naast een frisse look zijn er ook enkele nieuwe onderdelen te bespeuren in het menu, zoals een kopje getiteld 'Battle Pass'. Aan Kirby's aantekeningen te zien, lijkt dit concept al een lange tijd geleden te zijn gemaakt. Aangezien het slechts een concept betreft, is de kans dat Overwatch 2 geen Battle Pass-systeem bevat ook zeker aanwezig. De afbeeldingen geven fans in ieder geval wel weer iets om hun tanden in te zetten voordat de PVP-bèta van Overwatch 2 van start gaat. Je kunt de conceptuele afbeelding hieronder met eigen ogen bekijken.

onbekend

Blizzard heeft nog geen officiële aankondiging over een Battle Pass-systeem in Overwatch 2 uit de doeken gedaan. Neem dit gerucht dus nog even met een korreltje zout.

Bron: Jayson Kirby
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Overwatch 2

Series

-

Uitgever

Blizzard Entertainment

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

4 oktober 2022

Ontwikkelaar

Blizzard Entertainment

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord