XDefiant Open Session begint vandaag

Geplaatst:

Ubisoft hoopt met XDefiant de free-to-play first-person shooter markt te kunnen betreden. Daarom organiseert de gameontwikkelaar een Open Session!

In de XDefiant Open Session kunnen pc-, Xbox Series- en PlayStation 5-spelers aan de slag met de multiplayergame. Goed nieuws, want XDefiant viel best goed in de smaak bij menig gamer. De XDefiant gesloten bèta bereikte één miljoen spelers en dat is natuurlijk een spelersaantal dat Ubisoft wil blijven uitbreiden. Mocht je de desbetreffende bèta gespeeld hebben, dan is de Open Session nog steeds interessant. Ubisoft heeft namelijk de nodige balanceringsupdates toegepast. Daarnaast draait XDefiant op een nieuwe netcode en zouden de servers een stuk stabieler moeten werken.

Check hier onze preview van XDefiant.

De XDefiant Open Session is te betreden vanaf 19:00 uur op de pc, Xbox Series en PlayStation 5. Je kunt tot 23 juni met de shooter aan de gang.

Bron: Ubisoft
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot XDefiant

Series

-

Uitgever

Ubisoft

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

21 mei 2024

Ontwikkelaar

Ubisoft

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord