Dead Island 2 meer dan een miljoen keer verkocht

Geplaatst: 25 april 2023 10:00
-

Het gaat Dead Island 2 behoorlijk voor de wind, want de game is al meer dan een miljoen keer verkocht. Dit heeft Dambuster Studios bekendgemaakt via hun officiële Twitterkanaal.

Fans hebben ontzettend lang moeten wachten op het vervolg van Dead Island, maar dit heeft er niet toe geleid dat mensen er minder interesse in hebben. Binnen de eerste drie dagen is de zombiegame al meer dan een miljoen keer over de (digitale) toonbank gegleden. Dambuster Studios heeft nog een aantal bijzondere statistieken bekendgemaakt. Zo is Dead Island 2 in totaal al meer dan elf miljoen uur gespeeld, zijn de Dead Island 2 characters ruim 28 miljoen keer doodgegaan (twee keer zoveel als de populatie van Los Angeles), zijn er 45 miljoen zombies door midden gehakt, zijn er zo'n 756 miljoen ledematen van rompen gescheiden en hebben 1,1 miljard zombies inmiddels het loodje gelegd. Die cijfers zullen de komende tijd alleen nog maar verder stijgen aangezien de game nog niet zo heel lang uit is.

Dead Island 2 is nu beschikbaar voor pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series. Dambuster Studios kijkt naar de mogelijkheden voor een New Game Plus modus in Dead Island 2. Wil je de game ook graag spelen? Check dan eerst onze Dead Island 2 review.

Bron: Dambuster Studios
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Dead Island 2

Ontwikkelaar:

Dambuster Studios

Uitgever:

Deep Silver

Release:

21 april 2023

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord