Overwatch 2 Kiriko Witch Skin zorgt voor oproering

Geplaatst:

Blizzard biedt Kiriko's Witch skin nu standalone te koop aan in Overwatch 2. Dit zorgt voor controverse bij spelers die voor de bundel hebben betaald.

De beslissing van Blizzard heeft, niet verrassend, geleid tot controverse onder Overwatch 2-spelers die eerder de Witch Kiriko-bundel kochten. Sinds de lancering van Overwatch 2 op 4 oktober is er veel discussie ontstaan over het geldgebruik in Overwatch 2. Een maand later is Blizzard nog steeds niet publiekelijk ingegaan op de frustratie van Overwatch 2-spelers, wat bijdraagt aan de aanhoudende controverse. De controverse rond Kiriko's Witch skin is geworteld in eerdere problemen met de winkel van Overwatch 2. De problemen beginnen met de Overwatch 2 premium skin prijzen, die 2.600 Overwatch Coins vraagt voor nieuwe skin bundels terwijl de valuta alleen wordt aangeboden in stappen van 500-munten aankopen minimaal. Dat betekent dat je voor een aankoop van 2.600 munten minstens 30 dollar moet uitgeven voor 3.000 munten. Verder zijn er beschuldigingen dat het adverteren van een aankoop van 2.600 munten als afgeprijsd van 3.700 munten ondanks het feit dat deze nooit voor die volledige prijs worden aangeboden, manipulatief en illegaal is in sommige landen.

De lagen van frustratie hebben een negatieve sfeer gecreëerd rond Overwatch 2, ondanks het feit dat Blizzards vernieuwde multiplayer shooter qua gameplay zeer goed is ontvangen. Zo zie je maar dat geld verdienen aan free-to-play games net zo belangrijk kan zijn als de gameplay. En dat een gebrek aan communicatie met spelers problemen kan verergeren die anders makkelijk zouden worden opgelost.

Overwatch 2 Kiriko witch skin1

Overwatch 2 is nu beschikbaar op PC, PS4, PS5, Switch, Xbox One en Xbox Series X/S.

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Overwatch 2

Series

-

Uitgever

Blizzard Entertainment

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

4 oktober 2022

Ontwikkelaar

Blizzard Entertainment

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord