Overwatch 2

  • Ontwikkelaar Blizzard Entertainment
  • Eerste releasedatum 4 oktober 2022
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

Overwatch 2 Kiriko Witch Skin zorgt voor oproering

Blizzard biedt Kiriko's Witch skin nu standalone te koop aan in Overwatch 2. Dit zorgt voor controverse bij spelers die voor de bundel hebben betaald.

De beslissing van Blizzard heeft, niet verrassend, geleid tot controverse onder Overwatch 2-spelers die eerder de Witch Kiriko-bundel kochten. Sinds de lancering van Overwatch 2 op 4 oktober is er veel discussie ontstaan over het geldgebruik in Overwatch 2. Een maand later is Blizzard nog steeds niet publiekelijk ingegaan op de frustratie van Overwatch 2-spelers, wat bijdraagt aan de aanhoudende controverse. De controverse rond Kiriko's Witch skin is geworteld in eerdere problemen met de winkel van Overwatch 2. De problemen beginnen met de Overwatch 2 premium skin prijzen, die 2.600 Overwatch Coins vraagt voor nieuwe skin bundels terwijl de valuta alleen wordt aangeboden in stappen van 500-munten aankopen minimaal. Dat betekent dat je voor een aankoop van 2.600 munten minstens 30 dollar moet uitgeven voor 3.000 munten. Verder zijn er beschuldigingen dat het adverteren van een aankoop van 2.600 munten als afgeprijsd van 3.700 munten ondanks het feit dat deze nooit voor die volledige prijs worden aangeboden, manipulatief en illegaal is in sommige landen.

De lagen van frustratie hebben een negatieve sfeer gecreëerd rond Overwatch 2, ondanks het feit dat Blizzards vernieuwde multiplayer shooter qua gameplay zeer goed is ontvangen. Zo zie je maar dat geld verdienen aan free-to-play games net zo belangrijk kan zijn als de gameplay. En dat een gebrek aan communicatie met spelers problemen kan verergeren die anders makkelijk zouden worden opgelost.

Overwatch 2 Kiriko witch skin1

Overwatch 2 is nu beschikbaar op PC, PS4, PS5, Switch, Xbox One en Xbox Series X/S.

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?