Gerucht: Blizzard vraagt hoge prijzen voor Overwatch 2 skins

Geplaatst:

Volgens de laatste geruchten gaat Blizzard de skins in Overwatch 2 verkopen voor hoge prijzen. De geruchten kwamen naar buiten door de vragenlijst die sommige fans hebben ontvangen.

Blizzard heeft de afgelopen dagen de fans een vragenlijst laten invullen, waarin er onder andere werd gevraagd hoeveel ze willen betalen voor skins. Het gaat dan om prijzen die tussen de tien en vijftig dollar liggen. Een Mythic skin gaat volgens de vragenlijst vijfenveertig dollar kosten, terwijl een Legendary skin verkocht gaat worden voor vijfentwintig dollar. Als je dat geld er niet voor over hebt, blijft alleen de Weapon Charm nog over. Volgens de vragenlijst is die namelijk tien dollar waard. De vragenlijst is een manier voor Blizzard om te kijken hoeveel de fans overhebben voor skins. Hierdoor zijn de prijzen niet zeker. Er waren eerder al geruchten dat Overwatch 2 een Battle Pass-systeem ging krijgen. Dat skins los worden verkocht is nu wel duidelijk, maar fans zitten niet op deze prijzen te wachten.

Overwatch 2 vervangt het origineel op 4 oktober. De game gaat verschijnen voor de pc, Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4 en PlayStation 5. Op een latere datum komt Overwatch 2 ook naar de Nintendo Switch.

Bron: Twitter

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Overwatch 2

Series

-

Uitgever

Blizzard Entertainment

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

4 oktober 2022

Ontwikkelaar

Blizzard Entertainment

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord