Trailer: Leer meer over de wapens van Lies of P

Geplaatst:
Aangepast: 8 september 2023 14:45

In de laatste trailer werd de Lorenzini Arcade van Lies of P getoond. In de nieuwe trailer leren we meer over de verschillende wapens.

De soulslike Lies of P mag dan pittig zijn, maar je wordt niet helemaal in het diepe gegooid. Je hebt namelijk toegang tot allerlei wapens die net wat anders werken. In zeven minuten komen al deze wapens voorbij en kun je direct zien welk effect ze hebben op de vijanden. De video begint met de Dancer’s Curved Sword blade met de Booster Glaive handle. Hiermee kun je relatief snelle aanvallen uitvoeren. De Salamander Dagger Blade komt daarna aan de orde. De vlammen vliegen voorbij en je kunt eenvoudig meerdere aanvallen achterelkaar uitvoeren. Met de Wintry Rapier’s Blade krijg je direct een klein schild, waarmee je aanvallen kunt blokkeren. Het lijkt een beetje op schermen, de manier waarop het personage de vijanden neersteekt.

Het grover geschut komt naar voren dankzij de gigantische Bone-cutting Sawblade. Je kunt gerust twee vijanden tegelijkertijd neermaaien, maar je bent wel een stuk langzamer. Hetzelfde geldt voor de Live Puppet’s Axe Blade. Wil je liever wat bijzonders dan past de Circular Electric Chainsaw Blade vast wel bij je. De kettingzaag is namelijk vastgemaakt aan een speer. Ala Thor kun je ook kiezen voor de Coil Mjolnir Head. Met de Proof of Humanity en het tweehandige zwaard Holy Sword of the Ark kun je vijanden op de standaard manier vermoorden. Je hebt echter ook nog de Uroboros’s Eye, waarmee je vijanden door midden kunt zagen. Er is dus genoeg keuze aanwezig in Lies of P. Kijk dus vooral even de video hieronder en laat ons weten welk wapen jij gaaf vindt. Lees hier onze preview van Lies of P.

Lies of P verschijnt op 19 september voor de pc, Xbox-consoles en PlayStation-consoles. Lies of P komt naar Game Pass op dezelfde dag.

Bron: YouTube

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Lies of P

Series

-

Uitgever

NEOWIZ

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

19 september 2023

Ontwikkelaar

NEOWIZ

Gameliner Awards

Best of gamescom 2022

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord