The Witcher 3 meer dan 50 miljoen keer verkocht

Geplaatst:
Aangepast: 30 mei 2023 10:12

De champagnekurken vliegen in het rond binnen de muren van CD Projekt Red. De ontwikkelaar heeft namelijk via Twitter bekendgemaakt dat de game inmiddels meer dan vijftig miljoen keer is verkocht.

CD Projekt Red heeft groot nieuws te melden rondom The Witcher 3: Wild Hunt. Inmiddels is het avontuur van Geralt of Rivia al ruim vijftig miljoen keer over de toonbank gevlogen. De reden dat de game nog steeds goed verkoopt heeft wellicht te maken met de The Witcher 3 next-gen upgrade die eind vorig jaar is verschenen. Ook de serie rondom The Witcher die nog steeds doorloopt zal daar een bijdrage in hebben geleverd. Terwijl deze enorme mijlpaal natuurlijk wordt gevierd bij de ontwikkelaar, hebben zij op Twitter ook onderstaande tweet geplaatst waarin zij hun dank uiten aan al die mensen die de game hebben gekocht.

The Witcher 3: Wild Hunt is nu speelbaar op pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series en Nintendo Switch.

Bron: CD Projekt Red
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot The Witcher III: Wild Hunt

Series

The Witcher

Uitgever

Bandai Namco

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

19 mei 2015

Ontwikkelaar

CD Projekt RED

Gameliner Awards

Beste game van 2015

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord