Trailer: League of Legends 2024 cinematic Still Here onthuld

Geplaatst:
Aangepast: 11 januari 2024 20:00

Riot Games heeft de 2024 cinematic van League of Legends onthuld. Deze cinematic heet Still Here en en is voorzien van muziek door Forts, Tiffany Aris en 2WEI.

Riot Games heeft grootse plannen voor League of Legends in 2024. Om het seizoen af te trappen is er een nieuwe cinematic onthuld. League of Legends-fans zien in de nieuwe cinematic verschillende bekende personages. De cinematic speelt zich af in verschillende tijdsperiodes. Zo zien we hoe Kayle en Morgana tegen Aatrox vechten in het oude Demacia. Vervolgens zien we hoe de toekomst van Yasuo eruitziet als hij verloren raakt. Dit is de Forseen Yasuo skin die later uitkomt. Tot slot zien we hoe Tryndamere en Ashe het opnemen tegen Kindred in de Freljord in de huidige tijd. Zoals we inmiddels gewend zijn van Riot Games is ook deze cinematic voorzien van een dikke soundtrack.

League of Legends is nu beschikbaar op pc.

Bron: Riot Games
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot League of Legends

Series

-

Uitgever

Riot Games

Reviewscore

-

Platforms

Pc

Releasedatum

29 oktober 2009

Ontwikkelaar

Riot Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord