Pride Event in Overwatch 2 niet voor iedereen toegankelijk

Geplaatst:
Aangepast: 4 juni 2023 23:48

Momenteel is het Pride Event in Overwatch 2 in volle gang en dat duurt nog de rest van de maand voort. Toch is het evenement niet voor iedereen toegankelijk.

Blizzard Entertainment viert de hele maand juni de vrijheid met het Pride Event in Overwatch 2. Het is een beetje vergelijkbaar met Prides zoals je ze in Nederland ook ziet. Er is uiteraard geen kanaal met halfnaakte dansende mensen, maar de regenboogvlag is volop vertegenwoordigd om uit te dragen dat iedereen zichzelf mag zijn. Daarnaast zijn er veel nieuwe player icons en name cards die volledig in het tekens staan van Pride. Hoewel dit op zichzelf natuurlijk een uitstekend initiatief is, kan toch niet iedereen meegenieten van het evenement. Blizzard Entertainment heeft landen die niet LHBTIQ+-tolerant zijn uitgesloten van het evenement. Dit is uit voorzorg gedaan om de spelers te beschermen en te voorkomen dat er onwenselijke situaties ontstaan. Vooralsnog is het niet bekend om welke landen het precies gaat.

Overwatch 2 Pride Event1

Het Pride Event duurt nog tot en met 30 juni in Overwatch 2. In Nederland is het evenement gewoon toegankelijk. Ben je benieuwd naar de game? Check dan onze Overwatch 2 review.

Bron: Dexerto
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Overwatch 2

Series

-

Uitgever

Blizzard Entertainment

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

4 oktober 2022

Ontwikkelaar

Blizzard Entertainment

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord