Overwatch 2

  • Ontwikkelaar Blizzard Entertainment
  • Eerste releasedatum 4 oktober 2022
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

Pride Event in Overwatch 2 niet voor iedereen toegankelijk

Momenteel is het Pride Event in Overwatch 2 in volle gang en dat duurt nog de rest van de maand voort. Toch is het evenement niet voor iedereen toegankelijk.

Blizzard Entertainment viert de hele maand juni de vrijheid met het Pride Event in Overwatch 2. Het is een beetje vergelijkbaar met Prides zoals je ze in Nederland ook ziet. Er is uiteraard geen kanaal met halfnaakte dansende mensen, maar de regenboogvlag is volop vertegenwoordigd om uit te dragen dat iedereen zichzelf mag zijn. Daarnaast zijn er veel nieuwe player icons en name cards die volledig in het tekens staan van Pride. Hoewel dit op zichzelf natuurlijk een uitstekend initiatief is, kan toch niet iedereen meegenieten van het evenement. Blizzard Entertainment heeft landen die niet LHBTIQ+-tolerant zijn uitgesloten van het evenement. Dit is uit voorzorg gedaan om de spelers te beschermen en te voorkomen dat er onwenselijke situaties ontstaan. Vooralsnog is het niet bekend om welke landen het precies gaat.

Het Pride Event duurt nog tot en met 30 juni in Overwatch 2. In Nederland is het evenement gewoon toegankelijk. Ben je benieuwd naar de game? Check dan onze Overwatch 2 review.

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?